Kuvagalleria

Päijät-Hämeen ensimmäisen kumppanuustalon, Fellmannian avajaiset 12.4.2024

Eskojen digityshankkeen päätöstapahtuma 27.10.2023 Trion Palvelutori, Lahti

Kansalaistoiminnan markkinat ja SOTE-foorumi 18.10.2023

Asikkalan hyvinvointimessut 4.10.2023

Orimattilan yhteisötilan työpaja 15.9.2023

Päijät-Hämeen Kulttuurifoorumi 7.9.2023

Tutustumisreissu Jyväskylän Mataraan 1.9.2023

Tutustumisreissu Hämeenlinnan Kumppanuustalolle 10.7.2023

Kävimme tutustumassa ja etsimässä infoa ja informaatiota Hämeenlinnan Kumppanuustalolta. Oli mielenkiintoista päästä katsomaan miten siellä on toteutettu tällainen. Lisäksi itse talon historia oli enemmän kuin mielenkiintoinen. Talo on vanha ortodoksinen kirkko, mikä on ollut monenlaisessa käytössä lopettamisvuosiensa jälkeen. Historiallinen, kaunis rakennus, missä erittäin hyvin toimiva kumppanuustalo isommille ja pienemmille yhteisölle, kaupungille,  HYTElle ja seurakunnalle.

Lisää Hämeenlinnan kumppanuustalosta: https://www.hameenlinnankumppanuustalo.fi/

Mitä sulle kuuluu - Kaakaobuffet 30.5.2023, Kulttuuritalo, Orimattila

Keväällä pieni Joona mietti miten kiva olisi sellainen Kaakaobuffet, missä voisi kysyä toiselta "mitä sulle kuuluu?". Idea oli niin hyvä että se toteutettiin toukokuun lopussa, ja tapahtuma oli menestys. Kiitos Joona!

Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Yhdessä - Päijät-Häme- hankkeen, Orimattilan kaupungin, Orimattilan Kulttuuritalon, Ampun 4H:n, Orimattilan MLL:n, FinFamin ja Taideyhdistyksen kanssa. 

Hankkeen avaustapahtuma 28.4.2023, Trion palvelutori, Lahti

Hankkeen avajaistapahtuma pidettiin huhtikuun lopulla Lahdessa. Sirkku Hildén avasi tapahtuman Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturvan edustajana, ja hankkeen esitteli projektipäällikkö Marja-Leena Pellikka.

Tapahtumassa oli mukana myös erilaisten yhteisötalojen edustajia eri puolelta Suomea. Etelä-Savon kumppanuustalon esitteli Maiju Paananen ja  digitaalisesta kumppanuustalosta kertoi Anette Puolakka. Lisäksi Sari Naappi esitteli Teamsin välityksellä Jyväskylän kumppanuustalo Mataran.