Kumppanuustalo Fellmannia

Päijät-Hämeen ensimmäinen yhteisökeskus ja kansalaisten olohuone, Kumppanuustalo Fellmannia Lahden keskustassa avasi ovensa vuoden 2024 alussa. Kumppanuustalot ja -tilat ovat yksi Yhdessä Päijät-Häme -hankkeen kansalaistoiminnan kehittämistä edistäviä toimintoja. 

Yhdessä Päijät-Häme -hanke on vuokrannut Kumppanuustalo Fellmannian ensimmäisen kerroksen aulasta vajaan parin sadan neliön tilan kansalaisten olohuoneeksi. Päijäthämäläisillä järjestöillä on mahdollisuus varata ja vuokrata tilaa maksutta järjestöjen tapahtumien ja tilaisuuksien käyttöön maksutta.

Tämän lisäksi Kumppanuustalo Fellmanniassa on erilaisia ja erikokoisia neuvotteluhuoneita ja tapahtumatiloja aina kymmenen hengen tilasta 260 paikkaiseen auditorioon ja 565 m2 tapahtuma-aulaan. Järjestöille on omat erilliset kumppanuushinnat, millä tiloja saa vuokrata käyttöönsä huokeampaan hintaan.

Kumppanuushinnat edellyttävät elokuusta 2024 lähtien kumppanuussopimuksen tekemistä Yhdessä Päijät-Häme -hankkeen ja Kumppanuustalo Fellmannian kanssa. Kumppanuussopimus on järjestöille maksuton. Kumppanuussopimuksen tekeminen edellyttää yhteisten pelisääntöjen noudattamista.

Lisää Kumppanuustalo Fellmanniasta, ja sen toiminnoista: www.fellmanniatalo.fi